Sportyplannerin ruokavalio ohjelmisto – helppo tapa toteuttaa terveellinen ruokavalio

Kuntosali Well Gym

Sportyplanner

Luo yksilölliset harjoitusohjelmat, ravinto-ohjelmat, laadukkaat valmennukset ja verkkokurssit.

Kuinka luoda terveellinen ruokavalio Sportyplannerin avulla

Halutessasi toteuttaa asiakkaallesi terveellisen ruokavalion, Sportyplannerin ravintosuunnittelu-ohjelmisto on juuri sinulle sopiva työkalu. Tämä helppokäyttöinen ja monipuolinen ohjelmisto auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen ruokavalion, joka edistää asiakkaasi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tässä oppaassa kerromme, miten voit hyödyntää Sportyplanneria ravintosuunnitelman luomisessa.

Ravintosuunnitelma ja ruokapäiväkirja

Sportyplannerin avulla voit luoda asiakkaillesi yksilöllisen ravintosuunnitelman. Ravintosuunnitelman ja ruokapäiväkirjan avulla asiakkaasi voi tarkkailla päivittäistä ruokavaliotaan ja varmistamaan, että ruokavalio on monipuolinen ja siitä saa tarvittavat ravintoaineet tasapainoisesti. Ohjelmisto tarjoaa valmiita aamiais-, lounas-, päivällis- ja välipala-annoksia, joiden avulla voit helposti suunnitella päivän ateriat. Voit myös itse tallentaa Sportyplanneriin omia ateriakuvia ja koostaa yksilöllisen ruokavalio-ohjelman.

Ruokapäiväkirja-toiminnon avulla asiakkaasi voi kirjata ylös kaikki päivittäin syömänsä ruoka-annokset ja välipalat. Tämä auttaa asiakasta ja sinua hahmottamaan sen mistä päivittäinen ruokavalio koostuu, sekä näyttää konkreettisesti minkälainen ruokailurytmi asiakkaalla on. Ruokapäiväkirja opettaa käyttäjää syömään ravitsevaa ruokaa tasaisin väliajoin.

Seuraa edistymistäsi ja kokonaisvaltaista hyvinvointia

Sportyplannerin avulla asiakkaan edistymisen seurata on helppoa. Ohjelmisto mahdollistaa myös painon ja vyötärönympärysmitan seuraamisen, jolloin kehityksen seuranta on konkreettista ja tavoitteiden asettaminen realistista. Voit myös pitää treenipäiväkirjaa, joka auttaa sinua seuraamaan liikunnan määrää ja tehokkuutta.

Sportyplannerilla luot helposti myös treeniohjelmat ja verkkokurssit hyödyntäen ohjelmiston laajaa liikekuvastoa tai luomalla oman mediakuvaston.

Ruokapäiväkirjan, treenipäiväkirjan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin seuraamisen avulla valmentaminen on vaivatonta. Asiakkaasi saa jakamasi ohjelmat käyttöön Sportyplanner applikaatioon, jossa hän voi seurata luomaasi valmennussuunnitelmaa kalenterista. Aplikaatiossa suoritusten merkintä ja kommunikointi on sujuvaa, ohjelmat aina tallessa ja käytettävissä missä ja milloin vain. Sportyplannerin avulla sinulla on kaikki tarvittava työkalut terveellisen ruokavalion ja kokonaisvaltaisen valmennuksen suunnitteluun ja seuraamiseen.

Saatat pitää myös näistä

Taukojumppaa oppitunneille

Taukojumppaa oppitunneille

Tauota oppitunteja tehokkaasti Breeik taukojumppilla Taukojumppa on tehokas tapa piristää oppituntien välillä istumisesta kangistunutta kehoa ja mieltä. Liikunnan...

lue lisää