Valmentajan Opas: Sportyplannerin parhaat toiminnot

Kuntosali Well Gym

Sportyplanner

Luo yksilölliset harjoitusohjelmat, ravinto-ohjelmat, laadukkaat valmennukset ja verkkokurssit.

Valmennusohjelmisto Personal trainereille ja urheiluvalmentajille

Sportyplanner on johtava hyvinvointialan digitaalinen alusta, joka tarjoaa monipuolisia työkaluja ja toimintoja personal trainereille, valmentajille ja urheiluvalmentajille. Sportyplannerin avulla personal trainereiden on helppo suunnitella ja toteuttaa yksilöllisiä harjoitus- ja ravinto-ohjelmia asiakkailleen, sekä seurata heidän edistymistään. Tämä helppokäyttöinen ohjelmisto tukee personal trainereiden ja valmentajien työtä tehokkaasti ja mahdollistaa sekä perinteisen että digitaalisen valmennuksen.

Sportyplannerissa on laaja liikekuvasto, joka sisältää yli 4000 erilaista liikettä, jakautuen kuntoliikunta- ja kuntouttaviin liikkeisiin. Jokaisesta liikkeestä on saatavilla kuvat, videot, anatomiakuvat ja suoritusohjeet. Liikekuvaston avulla valmentajat voivat suunnitella monipuolisia ja yksilöllisiä harjoitusohjelmia asiakkailleen. Sportyplannerissa on myös runsaasti valmiita harjoitusohjelmia valmentajien käyttöön ja ohjelmia voi myös muokata haluamakseen. Lisäksi Sportyplannerissa on mahdollisuus jakaa ulkoisten ohjelmien tiedostoja ja dokumentteja, seurata asiakkaiden aktiivisuutta sekä kommunikoida heidän kanssaan helposti.

Valmennusalusta moderniin valmentamiseen

Sportyplanner tarjoaa personal trainereille ja valmentajille modernin valmennusalustan, jossa he voivat jakaa valmennussisältöä asiakkailleen. Tämä mahdollistaa tehokkaan ja yksilöllisen valmennuksen sekä hybridi valmennuksen, jossa yhdistyvät henkilökohtaiset tapaamiset ja digitaalinen valmennus. Valmentajan on helppo luoda Sportyplannerissa yksilöllisiä harjoitusohjelmia, valmennuskokonaisuuksia sekä ruokavalioita. Asiakkaiden treenipäiväkirjan seuranta on vaivatonta ja valmentaja voi seurata myös asiakkaiden painoa, vyötärönympärysmittaa sekä asiakkaan pitämää kuvallista ruokapäiväkirjaa. Sportyplannerissa voi myös luoda oman mediakuvaston ja tarjota asiakkaille täysin kustomoidun palvelukokonaisuuden.

Sportyplanner soveltuu erinomaisesti myös verkkovalmennuksen tarjoamiseen. Personal trainerit voivat ohjata asiakkaitaan täysin etänä Sportyplannerin avulla. Verkkovalmennusohjelmissa personal trainerit voivat antaa asiakkailleen yksilöllisiä harjoitusohjelmia ja ravinto-ohjeita, seurata heidän edistymistään sekä kommunikoida heidän kanssaan reaaliaikaisesti. Sportyplannerin avulla personal trainerit voivat tarjota korkealaatuista ja yksilöllistä valmennusta missä tahansa ja milloin tahansa.

Sportyplanner applikaatio

Valmentajien asiakkaille on tarjolla kätevä sovellus, joka on saatavilla sekä Android että iOS -laitteille. Sovelluksen käyttö on asiakkaille maksutonta ja sen avulla he voivat helposti seurata ja tallentaa oman edistymisensä, päästä käsiksi omiin harjoitusohjelmiinsa ja ravinto-ohjeisiinsa, pitää treenipäiväkirjaa ja kuvallista ruokapäiväkirjaa sekä kommunikoida valmentajan kanssa. Sovellus tekee valmennuksen seuraamisesta ja toteuttamisesta entistäkin kätevämpää ja helpompaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Sportyplanner tarjoaa kattavan ja monipuolisen digitaalisen alustan personal trainereille ja urheiluvalmentajille. Sen avulla valmentajat voivat suunnitella ja toteuttaa yksilöllisiä harjoitus- ja ravinto-ohjelmia, seurata asiakkaidensa edistymistä, kommunikoida heidän kanssaan, sekä tarjota korkealuokkaista valmennusta niin perinteisesti kuin digitaalisesti. Sportyplannerin helppokäyttöisyys ja monipuoliset toiminnot tekevät siitä täydellisen työkalun personal trainereille ja valmentajille.

Saatat pitää myös näistä

Taukojumppaa oppitunneille

Taukojumppaa oppitunneille

Tauota oppitunteja tehokkaasti Breeik taukojumppilla Taukojumppa on tehokas tapa piristää oppituntien välillä istumisesta kangistunutta kehoa ja mieltä. Liikunnan...

lue lisää