SPORTYFLY OY

YRITYKSEN TAUSTA

Sportyfly Oy on perustettu vuonna 2014. Yrityksen omistavat Kati Ahonen ja Jarmo Pakkala. Halusimme luoda liikunnan ja kuntoutuksen ammattilaisille nykyaikaisen ja laadukkaan palvelun, joka tukee asiakastyötä: Ohjelmanrakennus ja jakaminen asiakkaalle pitää olla nopeaa. Lisäksi on tärkeää, että asiakas voi pitää omaa liikuntapäiväkirjaa, jolloin myös valmentaja näkee, miten hyvin yhdessä asetetuissa tavoitteissa pysytään. Tavoitteemme on, että laadukkaan digitaalisen palvelun avulla kukin asiakas saa valmentajaltaan tukea itsenäiseen liikunnan harrastamiseen ja että palvelun avulla kynnys omatoimiseen harjoitteluun madaltuu.

Elämme Suomessa samojen ongelmien kanssa kuin monet muut maat ympäri maailman: Monilla ihmisillä arkiliikunnan määrä on pudonnut rajusti ja työ muuttunut fyysisesti passiivisemmaksi. Samalla ruokatottumukset ovat muuttuneet ja kaloripitoisten ruokien tarjonta pyörii kellon ympäri. Ylipainoisten osuus on noussut rajusti. Suomessa aikuisväestössä ylipainoisia on yli 60% ja lihavia on joka neljäs. Ylipaino ja liikunnallinen passiivisuus selittävät osaltaan myös tuki- ja liikuntaelinvaivojen kasvua. Suomessa tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsii joka viides työikäinen.

Tarvitaan siis tietoa, taitoa ja toimivia ratkaisuja, jotta tähän liikkumattomuuden ja painonnousun kasvavaan muutokseen pystytään vaikuttamaan.  Me Sportyflyssa pyrimme omalta osaltamme auttamaan, että Personal Trainereilla, urheiluseurojen valmentajilla, fysioterapeuteilla, liikunnanohjaajilla ja -opettajilla olisi käytössään palvelu, joka antaa lisää tukea omatoimiseen harjoitteluun, on kyse sitten kunto-ominaisuuksia kehittävästä tai terapeuttisesta harjoittelusta. Sportyplanneria käyttääkin tällä hetkellä satoja ammattilaisia ja kymmeniä oppilaitoksia ympäri Suomen. Toivotamme kasvavaan joukkoon lisää  käyttäjiä!

Teemme myös yrityksille räätälöityjä liikunta- ja hyvinvointivalmennuksia. Kysy lisää näistä mahdollisuuksista jarmo@sportyfly.fi

Sportyplanner on ollut käytössäni jo useita vuosia. Liiketoiminnan kannalta omat prosessit on tärkeää kehittää mahdollisimman tehokkaiksi ja tämän takia Sportyplanner on ollut työssäni todella hyvä työkalu.

Sportyplannerin avulla olen voinut ottaa liiketoiminnan kannalta riittävästi asiakkaita ja silti pystyn tarjoamaan heille jokaiselle yksilöllistä palvelua asiakkaan tarpeisiin nähden. Sportyplanner tuo myös paljon lisäarvoa asiakkaalle, jonka vuoksi voin hinnoitella palvelun omiin valmennuspaketteihini sujuvasti. Asiakkaan ohjelmat ja suunnitelmat on helppo hakea ohjelmasta, näin pysyn hyvin ajantasalla asiakkaan tilanteesta, sekä asiakas tapaamisen valmistautumiseen ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa. Valmennuksissani hyödynnän sportyplanneria treeniohjelmien suunnitteluun, painon seurantaan, yhteydenpitoon asiakkaan kanssa ja liikevideoiden kuvaus ominaisuutta, jolla voin lisätä ohjelmaan juuri haluamani liikkeen tai variaation.

Asiakkaani ovat kokeneet hyödylliseksi ohjelman tarjoaman treenikalenterin johon voi kuitata treenit helposti, liikevideot ja opastukset josta voi tarkistaa suoritustekniikat sekä merkata sarjapainot, seurata kokonaiskuormitusta ja tehdä omia muistiinpanoja ihan missä vain, koska kaikki kulkee mukana puhelimessa.

Sportyplanner on monipuolinen mutta myös selkeä ja helppokäyttöinen, mikä on sen ehdottomasti yksi parhaista puolista. Mikä parasta, sitoutat asiakkaasi paremmin tarjoamalla hänelle helposti käytettävät ohjeistukset.

Marko Kukkola, Team FysioPT

SPORTYPLANNER

Myynti ja tuki:

Puh: 050 336 5363

e-mail: info@sportyplanner.fi

sportyplanner.fi
sportyplanner.com

OTA YHTEYTTÄ

12 + 14 =