YRITYKSEN TAUSTA

Sportyfly Oy on perustettu vuonna 2014. Yrityksen omistavat Kati Ahonen ja Jarmo Pakkala. Halusimme luoda liikunnan ja kuntoutuksen ammattilaisille nykyaikaisen ja laadukkaan palvelun, joka tukee asiakastyötä: Ohjelmanrakennus ja jakaminen asiakkaalle pitää olla nopeaa. Lisäksi on tärkeää, että asiakas voi pitää omaa liikuntapäiväkirjaa, jolloin myös valmentaja näkee, miten hyvin yhdessä asetetuissa tavoitteissa pysytään. Tavoitteemme on, että laadukkaan digitaalisen palvelun avulla kukin asiakas saa valmentajaltaan tukea itsenäiseen liikunnan harrastamiseen ja että palvelun avulla kynnys omatoimiseen harjoitteluun madaltuu.

Elämme Suomessa samojen ongelmien kanssa kuin monet muut maat ympäri maailman: Monilla ihmisillä arkiliikunnan määrä on pudonnut rajusti ja työ muuttunut fyysisesti passiivisemmaksi. Samalla ruokatottumukset ovat muuttuneet ja kaloripitoisten ruokien tarjonta pyörii kellon ympäri. Ylipainoisten osuus on noussut rajusti. Suomessa aikuisväestössä ylipainoisia on yli 60% ja lihavia on joka neljäs. Ylipaino ja liikunnallinen passiivisuus selittävät osaltaan myös tuki- ja liikuntaelinvaivojen kasvua. Suomessa tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsii joka viides työikäinen.

Tarvitaan siis tietoa, taitoa ja toimivia ratkaisuja, jotta tähän liikkumattomuuden ja painonnousun kasvavaan muutokseen pystytään vaikuttamaan.  Me Sportyflyssa pyrimme omalta osaltamme auttamaan, että Personal Trainereilla, urheiluseurojen valmentajilla, fysioterapeuteilla, liikunnanohjaajilla ja -opettajilla olisi käytössään palvelu, joka antaa lisää tukea omatoimiseen harjoitteluun, on kyse sitten kunto-ominaisuuksia kehittävästä tai terapeuttisesta harjoittelusta. Sportyplanneria käyttääkin tällä hetkellä satoja ammattilaisia ja kymmeniä oppilaitoksia ympäri Suomen. Toivotamme kasvavaan joukkoon lisää  käyttäjiä!

Teemme myös yrityksille räätälöityjä liikunta- ja hyvinvointivalmennuksia. Kysy lisää näistä mahdollisuuksista jarmo@sportyfly.fi

Sportyplanner

Myynti ja tuki:

Puh: 050 336 5363

e-mail: info@sportyplanner.fi

sportyplanner.com

Ota yhteyttä

2 + 10 =