Sportyplanner hyvinvointiohjelmisto on kehitetty liikunnanopettajille liikunnanopetuksen tueksi

Jaa liikunnallisia kotitehtäviä. Seuraa suoritettuja treenejä. Kannusta ja motivoi oppilaita omatoimiseen liikunnan harrastamiseen. Treenipäiväkirja, ravintopäiväkirja, unen ja painon seuranta.

Sportyplanner hyvinvointiohjelmisto liikunnanopetukseen ja oppilaiden omatoimiseen treeniin

Oppilaan käytössä Sportyplanner applikaatio

Oppilaalle jakamasi harjoitusohjelmat näkyvät oppilaan treenikalenterissa ohjelmoiduilla päivillä. Oppilaat saavat treenit auki omasta treenikalenterista. Treenin kuittaamiseen voi liittää kuvan omasta suorituksesta.

Jokaisesta liikkeestä on videot, jotka antavat lisätukea harjoitteluun. Kokonaisia ohjattuja treenejä on helppo tehdä videoiden ohjeistuksella.

Sportyplanner applikaatio ladattavissa Apple ja Play -kaupassa.

sportyplanner applikaatio

Näin hyödynnät Sportyplanneria liikunnanopetuksessa

Näin liität oppilaat ryhmään, jaat harjoitusohjelmia treenikalenteriin ja seuraat suoritettuja treenejä

Tue nuorten omatoimista liikkumista ja liikunnan harrastamista

Sportyplannerin avulla tuet monin tavoin nuorten liikkumista. Voit jakaa opiskelijoille liikunnallisia tehtäviä, opastaa oman harjoitusohjelman rakentamisessa ja antaa tukea kehonhuoltoon sekä liikkuvuutta vahvistavaan harjoitteluun. Lisäksi oppilaitoslisenssiin kuuluvien lyhyiden videoitujen 2-6 minuutin taukotreenien avulla kuka tahansa opettaja voi tauottaa opiskelua ja lisätä opiskelijoiden vireystilaa ja jaksamista tunneilla. 

sportyplanner applikaatio

Kasvata liikunnalliseen elämäntapaan

Oppilaan käytössä on Sportyplanner applikaatio, jossa on liikuntakalenteri. Voit määrittää treenit Sportyplanner liikuntakalenteriin eri viikonpäiville. Oppilas avaa treenin liikuntakalenterista ja kuittaa treenin suoritetuksi treenin päätteeksi. Treenin voi kuitatat suoritetuksi myös liittämällä kuvan omasta suorituksesta.

sportyplanner_treeniohjelma

Anna enemmän tukea nuorten omatoimiseen harjoitteluun

Sportyplannerin avulla voit opettajana antaa konkreettista tukea nuorten omalla ajalla tapahtuvaan harjoitteluun. Luot palvelussa nopeasti ryhmiä ja linkität ryhmän jäsenille tehtäviä. Oppilaiden liittyminen ryhmään on helppoa ja treenit saa helposti auki omalla puhelimella. Kaikista liikkeistä on videot, jotka madaltavat kynnystä omatoimiseen harjoitteluun.

sportyplanner_breeik_taukotreeni_1080

Ohjatut taukotreenit koko koulun käyttöön

Sportyplanner oppilaitos -lisenssi sisältää kaikille opettajille yhteistilin, jossa on yli 60 valmista, 2-6 minuutin pituista taukotreeniä. Kuka tahansa opettaja voi näiden avulla katkaista istuma- tai paikallaanolojaksoja. Taukotreenit lisäävät verenkiertoa, nostavat aineenvaihduntaa ja tehostavat oppimista.

Sportyplanner Valmennusohjelmisto Personal Trainer Valmentaja Kuntosali

Kuntosaliharjoittelun suosio on jatkuvassa kasvussa

Kuntosaliharjoittelu on tällä hetkellä jo toiseksi yleisin liikuntamuoto aikuisilla. Siksi on tärkeää, että liikunnanopettaja voi antaa tähän liikuntamuotoon riittävästi tukea.

Voit ohjata ryhmälle yhteisen kuntosaliharjoituksen. Jaa tämä ohjelma tunnin jälkeen oppilaille ja kannusta tekemään treeni omalla ajalla.
Samalla tavalla voit ohjata kehonpainolla tehtävän lihaskuntoharjoituksen tai liikkuvuusharjoituksen ja jakaa sen sitten sähköisesti ryhmän jäsenille. 

sportyplanner oppilas liikunnanopetus

Itse suunniteltu ohjelma motivoi liikkumaan

Kun opiskelija voi itse suunnitella oman harjoitusohjelman – sinun tuellasi – antaa tämä vapaus lisää motivaatiota omaan harjoitteluun. Tätä toimintoa kannattaa hyödyntää erityisesti toisen asteen oppilaitoksissa, jossa opetuksen yksi keskeinen tavoite on antaa nuorille tukea koulun jälkeiseen omaehtoiseen liikkumiseen.

Sportyplanner for School -lisenssillä jokainen opiskelija saa oman Sportyplanner-tilin, joka mahdollistaa ohjelman suunnittelun ja sähköisen liikuntapäiväkirjan pitämiseen.

sportyplanner_lenkkarit_1080

Tue koko oppilaitoksen työ- ja toimintakykyä

Sportyplanner ei ole vain oppilaiden käyttöön. Myös jokainen opettaja ja koulun muu henkilökunta saa halutessaan oman Basic-lisenssin, joka sisältää valmiita harjoitusohjelmia eri tavoitteisiin, kuntosaliharjoittelun lisäksi lihaskuntoharjoitteluun eri välineillä (kahvakuula, vastuskumi, keppi), liikkuvuusharjoitteluun ja kehonhuoltoon.

Liikunnanopettaja, kokeile Sportyplanneria 30 vrk

Sportyplanner jo yli 100 oppilaitoksessa ympäri Suomen

Hyödynnän Sportyplanneria etenkin lukion toisella pakollisella LI2 -kurssilla, jossa opiskelijat suunnittelevat itselleen harjoitusohjelman omien fyysisen toimintakykytestien tulosten pohjalta. Suunniteltavan harjoitusohjelman tavoitteena olisi kehittää sitä fyysisen toimintakyvyn osa-aluetta, jossa opiskelijalla on testitulosten perusteella eniten kehitettävää.

Lisäksi käytämme palvelua koulukohtaisella LI6 “voimaa kehoon” -kurssilla, jossa opiskelijat suunnittelevat itselleen omia lihaskuntoa kehittäviä ohjelmia ja raportoivat fiiliksiä treeneistä.

Näiden kurssien lisäksi Sportyplanner on kätevä liikunnan korvaavien tehtävien / itsenäisten tehtävien raportoimiseen eli opiskelijat suunnittelevat haluamansa treenin Sportyplanneriin, suorittavat treenin ja lisäävät kommentit, miten treeni on mennyt. 

Ella Riekkinen
Siilinjärven lukio

Sportyplanner

Myynti ja tuki:

Puh: 050 336 5363

e-mail: info@sportyplanner.fi

sportyplanner.com

Ota yhteyttä

5 + 12 =