Tehokkuutta ja tuloksia valmennukseen Sportyplannerin avulla

Kuntosali Well Gym

Sportyplanner

Luo yksilölliset harjoitusohjelmat, ravinto-ohjelmat, laadukkaat valmennukset ja verkkokurssit.

Monipuoliset työkalut valmennusten suunnitteluun ja asiakasseurantaan

Valmennuksen suunnittelu ja toteutus 

Sportyplanner on alansa johtava digitaalinen alusta hyvinvointialan ammattilaisille valmennusten, harjoitusohjelmien ja kurssien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Ohjelmisto tarjoaa monipuolisia työkaluja niin perinteisen ohjauksen ja valmennuksen kuin hybridivalmennuksenkin mahdollistamiseen. Tuhannet hyvinvointi-, liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaiset käyttävät Sportyplanneria menestyksellisesti asiakastyössään.

Sportyplannerin monipuoliset ominaisuudet tehokkaaseen asiakasohjaukseen

Sportyplanner tarjoaa kattavia toiminnallisuuksia asiakkaan ohjaamiseen ja seuraamiseen. Ohjelmiston avulla valmentaja voi jakaa valmennussisältöä, ulkoisia tiedostoja ja dokumentteja, seurata asiakkaan aktiivisuutta, kommunikoida yksittäisten asiakkaiden ja ryhmien kanssa, luoda räätälöityjä harjoitusohjelmia ja valmennuskokonaisuuksia, seurata painoa ja vyötärönympärysmittaa sekä pitää ruokapäiväkirjaa ja treenipäiväkirjaa.

Sportyplannerin avulla valmentaja voi luoda myös oman mediakuvaston ja tarjota asiakkailleen täysin räätälöidyn palvelukokonaisuuden. Mediakuvasto sisältää laajan valikoiman kuntoliikuntaa ja kuntouttavia liikkeitä, joista löytyy noin 4000 erilaista liikettä. Kuvasto sisältää kuvia, videoita, anatomiakuvia ja suoritusohjeita, jotka toimivat erinomaisesti apuvälineenä harjoitusohjelmien suunnittelussa sekä koulutusmateriaalina.

Sportyplannerin moderni web-ohjelmisto soveltuu erinomaisesti myös oppilaitoskäyttöön liikunnanopetuksen tueksi sekä koulutuskäyttöön liikunnan- ja kuntoutuksen oppilaitoksissa. Ohjelmiston avulla voi suunnitella valmiita harjoitusohjelmakokonaisuuksia, taukoliikuntatreenejä, kirjata move-testitulokset sekä ohjata oppilaita tulosten perusteella. Oppilaat voivat käyttää Sportyplanneria myös opetuskäytössä ja tukena säännöllisen liikunnallisen elämäntavan omaksumisessa.

Lisäksi Sportyplannerin ravintosisältömediakuvasto tarjoaa valmiita ateria-annoksia, joiden avulla ammattilainen voi helposti luoda asiakkaille räätälöityjä ruokavalioita. Sportyplannerin ohjelmisto suositellaan käytettäväksi Chrome-selaimella, ja asiakkaiden käytössä on lisäksi maksuton Android- ja iOS-applikaatio.

Kokonaisuudessaan Sportyplanner on luotettava ja monipuolinen työkalu hyvinvointialan ammattilaisille, joka edistää valmennuksen tehokkuutta ja tuloksellisuutta. Valmennusalan ammattilaisille Sportyplanner on täydellinen kumppani asiakastyön tukemiseen ja digitaalisen valmennuksen mahdollistamiseen.

Saatat pitää myös näistä

Taukojumppaa oppitunneille

Taukojumppaa oppitunneille

Tauota oppitunteja tehokkaasti Breeik taukojumppilla Taukojumppa on tehokas tapa piristää oppituntien välillä istumisesta kangistunutta kehoa ja mieltä. Liikunnan...

lue lisää