Valmennusalusta: Tehokas työkalu valmentajille

Kuntosali Well Gym

Sportyplanner

Luo yksilölliset harjoitusohjelmat, ravinto-ohjelmat, laadukkaat valmennukset ja verkkokurssit.

Ohjelmisto hyvinvoinnin ammattilaisille – Sportyplanner

Sportyplanner on digitaalinen valmennusalusta, joka tarjoaa tehokkaan työkalun personal trainereille ja valmentajille. Ammattilaisten on tärkeää luoda yksilöllisiä harjoitusohjelmia asiakkaille, ja Sportyplanner mahdollistaa tämän vaivattomasti. Kuntosalit ja urheiluvalmentajat voivat hyödyntää valmennusalustaa asiakastyössään, luoda harjoitusohjelmia sekä seurata asiakkaiden kehitystä.

Sportyplannerin avulla valmentajat voivat tarjota asiakkailleen monipuolista hyvinvointivalmennusta. Alusta mahdollistaa etävalmennuksen sekä hybridivalmennuksen, jossa yhdistyvät säännölliset tapaamiset ja digitaalinen valmennus. Valmentajat voivat jakaa ohjelmistolla tuotettua sisältöä, ulkoisten palvelujen tiedostoja ja linkkejä sekä seurata asiakkaan aktiivisuutta. Lisäksi Sportyplanner tarjoaa valmennusasiakkaille applikaation, jossa asiakas voi pitää ruokapäiväkirjaa ja treenipäiväkirjaa, joiden avulla personal trainerit voivat seurata asiakkaiden edistymistä.

Yksilöllistä valmennusta verkossa

Verkkopohjaisen valmennuksen suosio on kasvanut merkittävästi, ja Sportyplanner tarjoaa valmentajille kattavan alustan verkkovalmennuksen toteuttamiseen. Valmentajat voivat luoda omia kustomoituja palvelukokonaisuuksiaan ja tarjota yksilöllisiä harjoitusohjelmia verkkokursseillaan. Sportyplannerin avulla valmentajien on helppo jakaa valmennussisältöä, kommunikoida asiakkaiden kanssa sekä seurata heidän edistymistään. Verkkovalmennusohjelmat voivat keskittyä esimerkiksi kuntoutuksen, hyvinvoinnin tai urheiluvalmennuksen tarpeisiin.

Yksilöllisyys on keskeistä valmennuksessa, ja Sportyplanner mahdollistaa yksilöllisten harjoitusohjelmien luomisen ja seuraamisen. Valmentajat voivat hyödyntää alustan laajaa kuntoliikunta- ja kuntouttavien liikkeiden kuvastoa, jossa on noin 4000 erilaista liikettä kuvineen, videoineen, anatomiakuvineen ja suoritusohjeineen. Tämä mediakuvasto toimii erinomaisena apuna harjoitusohjelmien suunnittelussa ja on hyödyllinen aloitteleville valmentajille sekä fysioterapeuteille.

Saatat pitää myös näistä

Taukojumppaa oppitunneille

Taukojumppaa oppitunneille

Tauota oppitunteja tehokkaasti Breeik taukojumppilla Taukojumppa on tehokas tapa piristää oppituntien välillä istumisesta kangistunutta kehoa ja mieltä. Liikunnan...

lue lisää