Valmennusalan uusimmat trendit ja tulevaisuuden visiot

Kuntosali Well Gym

Sportyplanner

Luo yksilölliset harjoitusohjelmat, ravinto-ohjelmat, laadukkaat valmennukset ja verkkokurssit.

Etävalmennus ja hybridivalmennus

Valmennusalalla tapahtuu jatkuvaa kehitystä, ja yksi merkittävimmistä trendeistä on etävalmennuksen ja hybridivalmennuksen suosion kasvu. Nykypäivänä yhä useammat ihmiset haluavat saada valmentajan ohjausta ja tukea omiin tavoitteisiinsa, mutta heitä saattaa estää esimerkiksi aika tai etäisyydet. Tässä tilanteessa etävalmennus tulee peliin.

Sportyplanner mahdollistaa täysin etävalmennuksen, mikä tarkoittaa, että valmentaja voi ohjata ja valvoa asiakkaansa edistymistä digitaalisen alustan kautta ilman fyysistä tapaamista. Asiakas voi suorittaa treeniohjelmia ja seurata niiden edistymistä omalta laitteeltaan, ja valmentaja voi tarvittaessa tehdä muutoksia ohjelmiin toimistoltaan käsin. Etävalmennus on kätevä ratkaisu kiireisille ihmisille, joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuutta tavata valmentajaa fyysisesti.

Hybridivalmennus puolestaan yhdistää etävalmennuksen ja henkilökohtaiset tapaamiset. Sportyplannerin avulla valmentaja voi suunnitella yksilöllisiä harjoitusohjelmia ja seurata asiakkaan edistymistä verkossa, ja samalla asiakkaalla on mahdollisuus tavata valmentajansa kasvotusten kun tarvetta ilmenee. Tämä yhdistelmä tarjoaa joustavuutta ja tehokasta valmennusta samanaikaisesti.

Personal trainer – ammattilainen valmennuksen ytimessä

Sportyplannerin tavoitteena on tukea hyvinvointi-, liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaisia menestyksellisen asiakastyön toteuttamisessa. Yksi valmennusalalla vahvasti läsnä oleva ammattilainen on personal trainer. Personal trainer on henkilökohtainen valmentaja, joka motivoi, ohjaa ja tukee asiakkaitaan tavoitteiden saavuttamisessa.

Sportyplanner tarjoaa personal trainereille kattavan valmennusohjelman, joka auttaa heitä suunnittelemaan yksilöllisiä harjoitusohjelmia asiakkailleen. Ohjelmisto sisältää laajan kuntoliikunta- ja kuntouttavien liikkeiden mediakuvaston, joka toimii arvokkaana apuna harjoitusohjelmien ja valmennusten suunnittelussa. Jokaisesta liikkeestä löytyy kuvat, videot, anatomiakuvat ja suoritusohjeet, mikä helpottaa ohjelmien luomista ja toisaalla asiakkaan on helppo omaksua liikkeiden oikeat suoritustekniikat opastettujen videoiden avulla.

Sportyplannerin avulla personal trainer voi myös pitää yhteyttä asiakkaisiinsa ja seurata heidän edistymistään. Alustan avulla voi kommunikoida yksittäisten asiakkaiden ja ryhmien kanssa, seurata painoa ja vyötärönympärysmittaa, ja luoda yksittäisiä harjoitusohjelmia sekä valmennuskokonaisuuksia. Personal trainer voi myös jakaa valmennusmateriaalia ja ruokavalio-ohjeita Sportyplannerin kautta, mikä tekee asiakastyön tekemisestä vaivatonta ja tehokasta.

Sportyplanner on personal trainerin luotettava työkalu, joka auttaa heitä tarjoamaan parasta valmennusta asiakkailleen. Alustan avulla personal trainer voi keskittyä tärkeimpään tehtäväänsä – auttamaan asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa ja parantamaan hyvinvointiaan.

Saatat pitää myös näistä

Taukojumppaa oppitunneille

Taukojumppaa oppitunneille

Tauota oppitunteja tehokkaasti Breeik taukojumppilla Taukojumppa on tehokas tapa piristää oppituntien välillä istumisesta kangistunutta kehoa ja mieltä. Liikunnan...

lue lisää