Valmennusalan ammattilaisten suosima työkalu: Sportyplanner

Kuntosali Well Gym

Sportyplanner

Luo yksilölliset harjoitusohjelmat, ravinto-ohjelmat, laadukkaat valmennukset ja verkkokurssit.

Laadukas ohjelmisto tukee liikunta-alan ammattilaisen osaamista

Sportyplanner on hyvinvointialan ammattilaisten luottokumppani digitaaliseen valmennukseen, harjoitusohjelmien ja valmennusten suunnitteluun sekä sisällöntuotantoon. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen ja käyttäjäystävällisen alustan, joka mahdollistaa niin perinteisen kuin digitaalisen valmennuksen asiakasta palvelevaksi kokonaisuudeksi. Kehittämämme ohjelmisto on saanut laajasti positiivista palautetta ja jo tuhannet hyvinvointi-, liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaiset käyttävät sitä menestyksellisesti asiakastyössään.

Valmennusohjelmat ja harjoitusohjelmat asiakkaasi tueksi

Sportyplanner tarjoaa kattavan työkalupaketin, joka sopii niin yksilövalmentajille, kuntosalitoimijoille kuin fysioterapeuteille ja kuntoutusalan toimijoille. Ohjelmistolla voit luoda asiakkaillesi henkilökohtaisia valmennus- ja harjoitusohjelmia sekä seurata heidän edistymistään. Voit saumattomasti jakaa valmennussisältöä, treeniohjelmia, ruokavalioita ja ravintosuosituksia. Voit hyödyntää valmista noin 4000 liikkeen Sportyplanner kuntoliikunta ja kuntouttavan liikunnan mediakuvastoa, joka sisältää kaikista liikkeistä suoritusohje kuvat, videot, anatomiakuvat sekä suoritusohjeet tekstillä. Sportyplanneriin voi tallentaa asiakkaiden tietoja, seurata heidän aktiivisuuttaan, viestiä asiakkaiden kanssa sekä jakaa tiedostoja ja lomakkeita.

Lisäksi voit suoraan hyödyntää Sportyplannerin valmiita harjoitusohjelmia ja muokata niistä mieleisiä tai luoda ohjelma alusta asti omien tarpeidesi mukaan. Harjoitusohjelmien suunnittelussa hyödynnettävissä on laaja kuntoliikuntaa ja kuntouttavia liikkeitä sisältävä mediakuvasto, joka auttaa sinua suunnittelemaan monipuolisia treeniohjelmia asiakkaillesi. Voit helposti jakaa ohjelmia ja seurata asiakkaiden edistymistä Sportyplannerin avulla.

Saatat pitää myös näistä

Taukojumppaa oppitunneille

Taukojumppaa oppitunneille

Tauota oppitunteja tehokkaasti Breeik taukojumppilla Taukojumppa on tehokas tapa piristää oppituntien välillä istumisesta kangistunutta kehoa ja mieltä. Liikunnan...

lue lisää