Treeniohjelma ohjelmisto

Kuntosali Well Gym

Sportyplanner

Luo yksilölliset harjoitusohjelmat, ravinto-ohjelmat, laadukkaat valmennukset ja verkkokurssit.

Markkinoiden paras ohjelmisto treeniohjelmien laadintaan

Sportyplanner ohjelmiston avulla treeniohjelmien laadinta on nopeaa ja helppoa. Etsi liikkeitä monipuolisten liikerajaustyökalujen avulla, lisää haluamasi liikkeet ohjelmaan, määritä liikekohtaiset arvot, tallenna ohjelma ja jaa asiakkaallesi. Löydät tuhansien liikkeiden valikoimasta juuri sinun asiakkaan tarpeisiin sopivat liikkeet. Voit rajata liikkeitä vaikeustason, välineen, lihasryhmien, laitevalmistajan, asennon, ominaisuuden ja vapaan tekstihaun avulla. Löydät Sportyplannerista liikkeitä niin kuntoliikuntaan kuin kuntouttavaan harjoitteluun. Pystyt näin tarjoamaan asiakkaillesi monipuolisempaa palvelua.

Step 1: Valitse osion tyyppi

Voit luoda Sportyplannerin avulla harjoitusohjelman, joka koostuu osioista. Osiot voivat olla toistoihin perustuva treeni, aikaan perustuva treeni tai oma sisältö.

Sportyplanner osion tyyppi

Toistoihin perustuvaan treeniin voit valita liikkeitä, joihin määrität kullekin liikkeelle sarja-, toisto-, kuorma- ja palautusarvot. Aikaan perustuvaan treeniin määrität työ- ja siirtymäajat seuraavaan liikkeeseen sekunteina. Tällä tavalla voit luoda ohjattuja treenejä eli treeni pyörii nonstoppina alusta loppuun asti sen mukaisesti, miten olet liikkeille työ- ja siirtymäajat määrittänyt.

Katso esimerkki aikaan perustuvasta treenistä

Valitsemalla oman sisällön, voit luoda juuri sinun tarpeisiin liitttyen videota, kuvaa ja tekstiä eli Sportyplanner toimii täydellisesti oman sisällön tuotantoon.

Sportyplanner oma sisältö

Voit nimetä osiot täysin vapaasti esimerkiksi seuraavasti: 

Osio 1: Lihaskuntotreeni (toistoihin perustuva treeni)

Osio 2: Huoltava harjoitus (aikaan perustuva treeni)

Osio 3: Vinkkejä motivaation vahvistamiseen (oma sisältö)

Sportyplanner osioiden nimet

Step 2: Etsi liikkeitä

Sportyplannerissa on yli 3000 liikettä liikuntaan ja kuntouttavaan harjoitteluun. Voit valita liikkeet monipuolisten valitsimien avulla. Kuntouttavat liikkeet on jaoteltu voimaa, hallintaa, liikkuvuutta kehittäviin ja neurodynaamisiin liikkeisiin. Kunto-ominaisuuksia kehittävät liikkeet on jaoteltu vastaavasti voimaa, nopeutta, liikkuvuutta ja kestävyyttä kehittäviin liikkeisiin. Voit rajata liikkeitä tarkemmin valitsemalla useita valitsimia aktiiviseksi. 

Sportyplanner liikkeiden rajaaminen

Voit määrittää haluamasi liikkeen yhdellä klikkauksella suosikkiliikkeeksi, jolloin voit hakea sen jatkossa Liikekuvastot-valitsimen alta kohdasta Suosikit:

Sportyplanner suosikkiliikkeet

Sportyplanner myös laskee automaattisesti, kuinka moneen ohjelmaan olet liikkeen valinnut. Tällä tavalla sinulle alkaa kertyä liikelistauksen kärkeen useimmin valitsemasi liikkeet. Vaihda tässä tapauksessa aakkosellisen listauksen tilalle Suosituimmat.

Sportyplanner suosituimmat liikkeet

Step 3: Valitse liike

Kun löydät etsimäsi liikkeen, klikkaa liikkeen kuvaa ja se siirtyy aktiivisena olevan osion sisään.

Sportyplanner lisää liike

Tartu liikkeeseen kiinni ja raahaa se haluamaasi kohtaan. Väliotsikoiden avulla voit kirjata tarkemman ohjeistuksen asiakkaalle esimerkiksi jos teetät asiakkaalle tietyt liikkeet liikeparina:

Sportyplanner lisää väliotsikko

Voit myös luoda omia liikkeitä. Valitse Luo oma liike ja lisää liikkeeseen kuva/kuvia  ja/tai video. Kun lisäät videon ja se on ladattu palvelimelle, se pakataan vielä muotoon, joka voidaan toistaa millä laitteella tahansa. Tämä pakkaus kestää muutaman minuutin, jonka jälkeen video on katsottavissa. 

Liike voidaan myös tallentaa organisaatiotason liikkeeksi, jolloin se tulee näkyviin kaikille organisaation käyttäjille. Tämä tuo runsaasti kustannussäästöjä ja oman liikekuvaston avulla ohjelmat voi myös brändätä omaan yritykseen.

Sportyplanner luo oma liike

Katso video: Luo oma liike

Step 4: Määritä liikekohtaiset arvot

Kun olet valinnut haluamasi liikkeet kullekin osiolle, määritä liikekohtaiset arvot. Jos sinulla on liikkeille samat arvot, riittää että kirjaat ne ensimmäiselle liikkeelle ja kopioit arvot tämän jälkeen yhdellä painikkeella muihin liikkeisiin:

Sportyplanner kopioi arvot ensimmäisen mukaan

Step 5: Muokkaa esikatselunäkymässä liikeohjeita ja tallenna ohjelma

Voit muokata kullekin liikkeelle omat tekstiohjeistukset. Voit tallentaa tekstimuokkauksen vain kyseiseen ohjelmaan tai oletustekstinä, jolloin muokkaamasi teksti näytetään aina, kun valitset kyseisen liikkeen.

Sportyplanner oma teksti

Step 6: Jaa ohjelma asiakkaalle.

Kun olet tallentanut ohjelman, jaa se asiakkaallesi. Voit ennen ohjelman lähettämistä määrittää asiakkaallesi päivät, jolloin hän tekee ohjelman treenit. Ohjelman kesto viikkoina määrittää sen, kuinka monelle viikolle treenitapahtumat luodaan.

Sportyplanner jaa ohjelma asiakkaalle

Step 7: Asiakkaasi hyväksyy valmennuskutsun

Asiakkaasi lataa Sportyplanner applikaation, rekisteröityy/kirjautuu sisään ja hyväksyy valmennuskutsusi. Jos määritit treenit viikonpäiville, asiakas löytää ne Sportyplannerin kalenterista. 

Voit asettaa Sportyplanner tilillesi oman logon, jolloin logo näkyy aina applikaation yläosassa ja tulostaessasi ohjelman asiakkaalle. Ohjelman voi tulostamisen sijaan tallentaa myös PDF-tiedostona. 

Sportyplanner applikaatio kalenteri Well Gym
Sportyplanner applikaatio päänäkymä Well Gym
Sportyplanner ohjelman tulostus Well Gym

Saatat pitää myös näistä

Taukojumppaa oppitunneille

Taukojumppaa oppitunneille

Tauota oppitunteja tehokkaasti Breeik taukojumppilla Taukojumppa on tehokas tapa piristää oppituntien välillä istumisesta kangistunutta kehoa ja mieltä. Liikunnan...

lue lisää