TREENAAJA

VALMENNUS- TAI HOITOSUHTEESSA OLEVA ASIAKAS

Lataa Sportyplanner Apple tai Play kaupasta.

Treenaajan käytössä Sportyplanner applikaatio

Valmentajan Sinulle laatimat harjoitusohjelmat näkyvät Sportyplanner treenikalenterissa ohjelmoiduilla päivillä. Treenin päätteeksi voit merkata treenin suoritetuksi, minkä jälkeen treeni näkyy kalenterissa vihreänä.

Lataa Sportyplanner puhelimeesi Apple tai Play -kaupasta.

Haluatko harjoitella itsenäisesti ja suunnitella omat treenisi?

Laaja valikoima valmiita harjoitusohjelmia erilaisiin tavoitteisiin.

Basic-lisenssillä saat käyttöösi noin 4000 liikkeen liikekuvaston, runsaasti valmiita harjoitusohjelmia ja ohjelmien laadinta työkalun vain 9,90€/kk.

Lataa Sportyplanner puhelimeesi maksutta Apple tai Play -kaupasta. Tallenna ostamasi harjoitusohjelmat treenikalenteriin ja seuraa edistymistäsi.

Treenaajan käytössä monipuoliset seurantatyökalut

Sportyplanner applikaatiossa voit seurata unta, painoa, tehdä sarjakohtaisia treenimerkintöjä ja seurata kehitystä graafikuviosta, sekä ottaa kuvia päivittäisistä ruoka-annoksista.

Katso miten käytät kuvallista ruokapäiväkirjaa

Sportyplanner on ollut käytössäni jo useita vuosia. Liiketoiminnan kannalta omat prosessit on tärkeää kehittää mahdollisimman tehokkaiksi ja tämän takia Sportyplanner on ollut työssäni todella hyvä työkalu.

Sportyplannerin avulla olen voinut ottaa liiketoiminnan kannalta riittävästi asiakkaita ja silti pystyn tarjoamaan heille jokaiselle yksilöllistä palvelua asiakkaan tarpeisiin nähden. Sportyplanner tuo myös paljon lisäarvoa asiakkaalle, jonka vuoksi voin hinnoitella palvelun omiin valmennuspaketteihini sujuvasti. Asiakkaan ohjelmat ja suunnitelmat on helppo hakea ohjelmasta, näin pysyn hyvin ajantasalla asiakkaan tilanteesta, sekä asiakas tapaamisen valmistautumiseen ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa. Valmennuksissani hyödynnän sportyplanneria treeniohjelmien suunnitteluun, painon seurantaan, yhteydenpitoon asiakkaan kanssa ja liikevideoiden kuvaus ominaisuutta, jolla voin lisätä ohjelmaan juuri haluamani liikkeen tai variaation.

Asiakkaani ovat kokeneet hyödylliseksi ohjelman tarjoaman treenikalenterin johon voi kuitata treenit helposti, liikevideot ja opastukset josta voi tarkistaa suoritustekniikat sekä merkata sarjapainot, seurata kokonaiskuormitusta ja tehdä omia muistiinpanoja ihan missä vain, koska kaikki kulkee mukana puhelimessa.

Sportyplanner on monipuolinen mutta myös selkeä ja helppokäyttöinen, mikä on sen ehdottomasti yksi parhaista puolista. Mikä parasta, sitoutat asiakkaasi paremmin tarjoamalla hänelle helposti käytettävät ohjeistukset.

Marko Kukkola, Team FysioPT

SPORTYPLANNER

Myynti ja tuki:

Puh: 050 336 5363

e-mail: info@sportyplanner.fi

sportyplanner.fi
sportyplanner.com

OTA YHTEYTTÄ

12 + 14 =