Maksuton Sportyplanner -lisenssi uusille asiakkaille 31.07.2020 saakka


Koronaviruksen aiheuttama pandemia iski rajusti myös Suomeen ja nyt olemme aivan uuden tilanteen edessä: Miten järjestää liikuntapalveluita, kun tilanne on erittäin haastava kouluille, urheiluseuroille, liikunnan ja kuntoutuksen ammattilaisille, kuntien liikuntapalveluille ja kuntosaliyrittäjille?

Suomessa on tällä hetkellä myös tuhansia WhatsApp-ketjuja, joihin vanhemmat ja valmentajat laittavat liikunnallisia haasteita ja ohjeita urheiluseurojen junnuille. 

Me Sportyfly Oy:ssa haluamme omalta osalta olla tukemassa liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaisia tässä haastavassa tilanteessa tarjoamalla Sportyplanner-ohjelmiston ilmaiseksi käyttöön kaikille uusille käyttäjille 31.7.2020 asti.

Sportyplannerin avulla voit helposti luoda harjoitusohjelmia liikuntaan ja kuntouttavaan harjoitteluun.  Käytössä on kattava lähes 3000 liikkeen videoliikekuvasto. Jokaisesta liikkeestä on lisäksi liike- ja anatomiakuvat sekä suoritusohjeet tekstimuodossa. Voit luoda myös helposti omaa liikekuvastoa. 

Luot palvelussa helposti ryhmiä, liität ryhmän jäsenille treenejä ja seuraat niitä seurantatoimintojen avulla. Valmennettava luo palveluun oman tilin ja saa käyttöönsä jakamasi ohjelmat sekä voi pitää sähköistä liikuntapäiväkirjaa harjoittelustaan. Kaikki tämä tapahtuu kätevästi puhelimella. 

Halutessasi voit myös käyttää asiakasta liikemallina ja luoda harjoitusohjelman häntä kuvaten. Videot voi kuvata Sportyplannerissa suoraan puhelimella. Palvelussa on myös mahdollista lähettää viestejä oppilaille, valmennettaville tai asiakkaille Chat-toiminnon avulla. 

Sportyplanner antaa tässä haastavassa tilanteessa tukea asiakas- ja koulutyöhön, jota ei nyt voi tehdä kasvotusten.

Käytä Sportyplanner -lisenssiä maksutta 31.7.2020 saakka: 

REKISTERÖIDY JA ALOITA SPORTYPLANNERIN KÄYTTÖ:

Muista syöttää rekisteröintilomakkeelle kampanjakoodi: eteenpäin

 

Kati, Sami ja Jarmo 

Sportyfly Oy

Puh: +358 50 525 6114

www.sportyplanner.com

info@sportyplanner.fi

 

SPORTYPLANNER

Myynti ja tuki:

Puh: 050 525 6114
sportyplanner.fi

OTA YHTEYTTÄ

13 + 2 =