Sportyplannerin käyttö personal trainerin työssä

Kuntosali Well Gym

Sportyplanner

Luo yksilölliset harjoitusohjelmat, ravinto-ohjelmat, laadukkaat valmennukset ja verkkokurssit.

Monipuolisia työkaluja helpottamaan personal trainerin työtä

Sportyplanner on hyvinvointialan ammattilaisille kehitetty valmennus alusta, joka tarjoaa monipuoliset työkalut personal trainereille. Sportyplannerin avulla personal trainer voi suunnitella ja toteuttaa yksilöllisiä hyvinvointiohjelmia, luoda harjoitusohjelmia ja verkkovalmennuksia, seurata asiakkaiden edistymistä ja heidän pitämiä ruoka- ja liikuntapäiväkirjoja. Personal trainer voi myös luoda oman mediakuvaston ja tarjota asiakkailleen räätälöityjä palvelukokonaisuuksia.

Yksi Sportyplannerin merkittävimmistä ominaisuuksista on sen monipuolisuus. Valmentaja voi hyödyntää ohjelmistoa niin lähi- kuin etävalmennuksessa. Asiakkaat voivat saada henkilökohtaista valmennusta täysin etänä tai hyötyä hybridivalmennuksen eduista. Sportyplanner mahdollistaa valmentajan joustavan ja asiakaslähtöisen työn toteutumisen.

Sportyplannerin sisältö ja työkalut

Sportyplanner tarjoaa personal trainereille laajan valikoiman erilaisia toimintoja ja työkaluja, jotka helpottavat ja tehostavat valmentajan työskentelyä. Ohjelmiston avulla valmentaja voi luoda yksilöllisiä harjoitusohjelmia sekä valmennuskokonaisuuksia asiakkaille. Valmentaja voi myös hyödyntää Sportyplannerin monipuolista kuntouttavien liikkeiden mediakuvastoa, jossa on noin 4000 erilaista kuntoliikunta ja kuntouttavaa liikettä. Kuvasto sisältää liikkeiden kuvat, videot, anatomiakuvat ja suoritusohjeet, mikä on hyödyllistä sekä harjoitusohjelmien suunnittelussa että valmentajan koulutuksessa.

Lisäksi Sportyplanner tarjoaa asiakkaan seurantaan ja motivointiin liittyviä työkaluja. Valmentaja voi seurata asiakkaiden liikunta ja ruokavalio merkintöjä, sekä asiakkaiden suorituksia. Tämä auttaa valmentajaa tarjoamaan yksilöllistä palautetta ja tukemaan asiakkaiden motivaatiota. Sportyplannerin avulla valmentaja voi myös seurata painon ja vyötärönympärysmitan kehitystä.

Ruokavalion suunnittelu on myös yksi Sportyplannerin tarjoamista työkaluista. Ravintosisältö mediakuvaston avulla valmentaja voi luoda helposti asiakkaille ruokavalioita. Kuvasto sisältää valmiita aamiais-, lounas-, päivällis-, iltapala- ja välipala-annoksia, mikä helpottaa ammattilaisen työtä ja takaa asiakkaan saavan sopivan ja monipuolisen ruokavaliokokonaisuuden.

Saatat pitää myös näistä

Taukojumppaa oppitunneille

Taukojumppaa oppitunneille

Tauota oppitunteja tehokkaasti Breeik taukojumppilla Taukojumppa on tehokas tapa piristää oppituntien välillä istumisesta kangistunutta kehoa ja mieltä. Liikunnan...

lue lisää