Sportyplannerin hyödyt personal trainereille

Kuntosali Well Gym

Sportyplanner

Luo yksilölliset harjoitusohjelmat, ravinto-ohjelmat, laadukkaat valmennukset ja verkkokurssit.

Personal Trainerin ohjelmisto

Sportyplanner on digitaalinen hyvinvointialusta, joka tarjoaa monipuolisia työkaluja personal trainereille yksilöllisten valmennuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Sportyplanner mahdollistaa lähivalmennuksen, etävalmennuksen ja hybridivalmennuksen, mikä tekee siitä erinomaisen työvälineen erilaisiin valmennustarpeisiin. Tuhannet hyvinvointialan ammattilaiset ovat valinneet Sportyplannerin tukemaan menestyksekästä asiakastyötään.

Sportyplanner tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja työkaluja, jotka auttavat personal trainereita luomaan yksilöllisiä harjoitusohjelmia asiakkailleen. Ohjelmistolla voi jakaa valmennussisältöä, dokumentteja ja tiedostoja, seurata asiakkaiden aktiivisuutta, kommunikoida yksittäisten asiakkaiden ja ryhmien kanssa, luoda yksilöllisiä harjoitusohjelmia sekä seurata painoa ja vartalon ympärystä. Sportyplanner mahdollistaa myös ravintopäiväkirjan ja treenipäiväkirjan ylläpidon, joiden avulla personal trainer voi seurata asiakkaiden edistymistä ja tarvittaessa tehdä muutoksia heidän ohjelmiinsa.

Sportyplannerin hyödyt personal trainereille

Personal trainereille Sportyplanner tarjoaa useita hyötyjä ja lisäarvoa. Ohjelmiston avulla personal trainer voi tehostaa omaa työtään ja parantaa asiakaskokemusta. Sportyplanner mahdollistaa asiakkaiden ohjaamisen ja valmentamisen sekä etänä että henkilökohtaisten tapaamisten yhdistelmänä, mikä tuo joustavuutta ja tarjoaa asiakkaille laajemman valikoiman valmennusvaihtoehtoja. Personal trainer voi luoda omille asiakkailleen täysin räätälöidyn valmennuskokonaisuuden Sportyplannerin avulla, mikä antaa mahdollisuuden tarjota asiakkaille yksilöllistä ja personoitua palvelua.

Personal trainereille Sportyplanner tarjoaa myös valmiita työkaluja ja materiaaleja, jotka helpottavat työn tekemistä. Sportyplanner ohjelmiston mediakuvastosta löytyy noin 4000 erilaista kuntoliikunta ja kuntouttavaa liikettä sekä valmiita ravintosisältöjä, joiden avulla personal trainer voi luoda asiakkailleen monipuolisia ja tasapainoisia ruokavalioita sekä suunnitella harjoitusohjelmia ja kokonaisia valmennuksia. Sportyplanner ammattilaisten selainpohjaista ohjelmistoa suositellaan käytettäväksi Chrome-selaimella. Asiakkaiden käytössä on Android- ja iOS-applikaatio.

Saatat pitää myös näistä

Taukojumppaa oppitunneille

Taukojumppaa oppitunneille

Tauota oppitunteja tehokkaasti Breeik taukojumppilla Taukojumppa on tehokas tapa piristää oppituntien välillä istumisesta kangistunutta kehoa ja mieltä. Liikunnan...

lue lisää