Sportyplannerin avulla tehokkaampaa personal trainer valmennusta

Kuntosali Well Gym

Sportyplanner

Luo yksilölliset harjoitusohjelmat, ravinto-ohjelmat, laadukkaat valmennukset ja verkkokurssit.

Tehosta valmennustoimintaa Sportyplannerin avulla

Sportyplanner on hyvinvointialan ammattilaisten digitaalinen alusta valmennusten, harjoitusohjelmien ja kurssien suunnitteluun, sisällöntuotantoon ja asiakasohjauksen tueksi. Jo tuhannet hyvinvointi-, liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaisten käyttävät Sportyplanneria menestyksellisen asiakastyön tukena.

Sportyplanner mahdollistaa monipuolisen ja tehokkaan personal trainer valmennuksen sekä perinteisesti että digitaalisesti. Sen avulla valmentaja voi ohjata ja valmentaa asiakkaita etänä tai yhdistää henkilökohtaiset tapaamiset ja digitaalisen valmennuksen saumattomaksi kokonaisuudeksi. Sportyplannerilla voi jakaa valmennussisältöä, ulkoisia tiedostoja ja dokumentteja, seurata asiakkaiden aktiivisuutta, kommunikoida yksittäisten asiakkaiden ja ryhmien kanssa, luoda yksilöllisiä harjoitusohjelmia sekä valmennuskokonaisuuksia, seurata painoa ja vyötärönympärysmittaa, pitää ruokapäiväkirjaa ja treenipäiväkirjaa.

Digitaalinen valmennus uudella tasolla

Sportyplanner mahdollistaa personal trainereille ja hyvinvointialan ammattilaisille entistä monipuolisemman valmennuksen tarjoamalla valtavan liikekuvaston, johon kuuluu noin 4000 erilaista liikettä. Jokaisesta liikkeestä löytyy kuvat, video, anatomiakuva ja suoritusohjeet. Tämä kuvasto toimii erinomaisena työkaluna harjoitusohjelmien suunnittelussa ja on myös loistava opetusväline aloitteleville valmentajille ja fysioterapeuteille.

Lisäksi Sportyplannerin ravintosisältö mediakuvasto koostuu valmiista aamiais-, lounas-, päivällis-, iltapala- ja välipala-annoksista, joiden avulla ammattilainen voi luoda helposti asiakkailleen räätälöityjä ruokavalioita. Valmiiden harjoitusohjelmien lisäksi Sportyplanner tarjoaa myös valmiit liikunta- ja kuntoutusohjelmat oppilaitosten käyttöön, tehden siitä erinomaisen työkalun liikunnanopetuksen tueksi sekä oppimisen ja omaksumisen välineeksi.

Sportyplannerin käyttö on saumatonta ja helppoa, kun suosittelemme sen käyttöä Chrome-selaimella. Lisäksi asiakkaille tarjotaan käyttöön maksuttomat Android ja iOS -sovellukset, joiden avulla he voivat hyödyntää Sportyplannerin palveluita missä ja milloin vain.

Kokonaisuudessaan Sportyplanner tarjoaa laajan valikoiman työkaluja ja resursseja hyvinvointialan ammattilaisten täydellisen valmennuksen tueksi. Ole osa menestyksekästä Sportyplanner-yhteisöä ja tehosta personal trainer valmennustasi entisestään!

Saatat pitää myös näistä

Taukojumppaa oppitunneille

Taukojumppaa oppitunneille

Tauota oppitunteja tehokkaasti Breeik taukojumppilla Taukojumppa on tehokas tapa piristää oppituntien välillä istumisesta kangistunutta kehoa ja mieltä. Liikunnan...

lue lisää