Sportyplanner auttaa personal trainereita menestymään

Kuntosali Well Gym

Sportyplanner

Luo yksilölliset harjoitusohjelmat, ravinto-ohjelmat, laadukkaat valmennukset ja verkkokurssit.

Valmennus ohjelmisto hyvinvointivalmennuksiin

Sportyplanner valmennusohjelmisto on suunnattu hyvinvointialan ammattilaisille. Ohjelmiston avulla valmentajat voivat suunnitella, toteuttaa ja seurata asiakkaidensa valmennuksia tehokkaasti ja helposti. Valmennusohjelmiston avulla valmentajat voivat luoda yksilöllisiä harjoitusohjelmia, seurata asiakkaiden edistymistä, pitää ruokapäiväkirjaa ja treenipäiväkirjaa sekä tarjota ravinto-ohjeita ja -suunnitelmia.

Valmennusohjelmisto tarjoaa myös mahdollisuuden toteuttaa verkkovalmennuksia, mikä mahdollistaa valmentajille asiakkaiden ohjaamisen myös etänä. Sportyplannerin avulla valmentajat voivat luoda valmennusohjelmia digitaalisesti, jakaa valmennussisältöä asiakkailleen ja kommunikoida heidän kanssaan helposti. Ohjelmisto tarjoaa myös mahdollisuuden luoda oman mediakuvaston ja tarjota asiakkaille täysin kustomoidun palvelukokonaisuuden.

Kuntoliikunta ja kuntoutus liikekuvasto

Sportyplanner ohjelmisto on suunniteltu valmentajien ja fysioterapeuttien tarpeisiin. Ohjelmisto mahdollistaa yksilövalmentajien, urheiluvalmentajien ja fysioterapeuttien sujuvan työskentelyn, sillä siinä on laaja kuntoliikunta- ja kuntouttavien liikkeiden liikekuvasto, sekä monipuoliset toiminnallisuudet tukemaan asiakasohjausta.

Asiakkaat voivat hyödyntää ohjelmistoa Sportyplannerin Android- ja iOS-applikaatioiden avulla. Applikaatioiden käyttö on asiakkaille maksutonta. Näin asiakkaat voivat seurata omaa edistymistään, pitää ruokapäiväkirjaa ja treenipäiväkirjaa sekä saada ammattilaiselta ohjeita ja tukea terveellisen elämäntavan ylläpitämiseen.

Sisällöntuotanto ohjelmisto

Sportyplanneriin voi tuoda monipuolisesti digitaalista aineistoa kuten kuvia, videoita ja tekstiä, joista voi luoda ohjelmia ja valmennuksia. Lisäksi  Sportyplannerissa voi luoda ja jakaa dokumentteja, lomakkeita ja tiedostoja. Sillä voi luoda myös qr-koodi ohjelmia, mikä onkin helppo tapa jakaa tietoa suuremmille massoille.

Sisällöntuotanto ohjelmiston avulla hyvinvointialan ammattilaiset voivat rakentaa oman mediakuvaston ja tarjota näin asiakkaille täysin kustomoidun palvelukokonaisuuden. Sportyplannerin avulla ammattilaiset voivat tuoda osaamisensa esille ja tarjota asiakkailleen arvokasta sisältöä terveellisen elämäntavan tueksi.

Saatat pitää myös näistä

Taukojumppaa oppitunneille

Taukojumppaa oppitunneille

Tauota oppitunteja tehokkaasti Breeik taukojumppilla Taukojumppa on tehokas tapa piristää oppituntien välillä istumisesta kangistunutta kehoa ja mieltä. Liikunnan...

lue lisää