Sportyplanner Applikaatio

Ajankohtaista

Sportyplanner applikaation ensimmäinen versio on julkaistu

Applikaatio on nyt valmentajien asiakkaiden ladattavissa Play Kaupasta ja pyrimme saamaan myös iOS version auki mahdollisimman pian.

sportyplanner applikaatio_puhelin_kirjautuminen

Asiakkaasi avaa jakamasi ohjelmat applikaation Ohjelmat -valikosta

Olemme tehneet applikaation valmennettavien asiakkaille mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Valmentajana sinä voit jakaa asiakkaalle pelkän ohjelman, jolloin asiakas saa sen auki applikaation Ohjelmat-valikosta:

Sportyplanner_Puhelin_Ohjelmat

Kuukausikalenteri

Voit myös määrittää asiakkaallesi treenipäivät, jolloin ne tulevat asiakkaalle applikaatiossa olevaan kuukausikalenteriin. Asiakas saa treenit auki kunkin päivän kohdalta ja voi kuitata treenit suoritetuiksi:

sportyplanner treenikalenteri

Sarjakohtainen treenipäiväkirja

Asiakas voi halutessaan pitää myös tarkempaa treenipäiväkirjaa. Hän voi syöttää esimerkiksi kuntosaliharjoittelussa sarjakohtaisesti toisto-kuorma- ja palautusarvot sekä kirjata sarjaan liittyvän muistiinpanon:

Puhelin_sarjat toistot palautus

Sarjakohtainen treenipäiväkirja helpottaa omaa harjoittelua, kun diagrammi-ikonista näkee heti, millaiset sarjakohtaiset arvot edellisissä treeneissä oli:

Hyödynnä applikaatiota tavoitteellisessa valmentamisessa ja liikunnalliseen elämäntapaan ohjaamisessa

Tavoitteellisessa harjoittelussa sähköisen treenipäiväkirjan avulla mutu-tuntumalla treenaaminen vähenee ja harjoittelua on helpompi toteuttaa nousujohteisesti. Sähköinen treenipäiväkirja auttaa myös hahmottamaan, milloin on hyvä pitää kevennetty viikko tai pidempi kausi, jotta elimistöllä on aikaa korjaaviin prosesseihin. 

Sähköinen treenipäiväkirja on hyödyllinen myös elämäntapamuutosasiakkaiden kanssa. Kun yhdessä sovitaan, mitä tavoitteita asetetaan esimerkiksi liikuntaan liittyen, kannattaa siihen liittää tällöin seurantaa. Seuranta on helppo toteuttaa applikaation avulla. Asiakas kuittaa treenit suoritetuiksi ja sinä näet ne ko. asiakkaan kohdalta omasta asiakashallinnastasi.

Asiakkaan omat treenimerkinnät

Asiakas voi myös merkitä omia liikuntapahtumia +painikkeen avulla ja sinä näet nämä tapahtumat samalla tavalla kuin kuitatut treenit.

Uni- ja painopäiväkirja tulossa

Seuraavaksi jatkamme tuotekehitystä uni- ja painopäiväkirjan parissa. 

Testaa Sportyplanneria maksutta 30-vrk

Jos sinulla ei vielä ole Sportyplanneria käytössä ja haluaisit testata palvelua, luo tunnukset ja testaa palvelua veloituksetta 30 vuorokauden ajan. Testijaksossa ei ole sitoutumispakkoa.

Jos sinulla on jo tunnus, mutta haluaisit testata palvelua uudelleen, ota yhteyttä ja pyydä ilmainen testijakso:

info@sportyplanner.fi