Sportyplanner ohjelmisto valmennukseen, kuntoutukseen ja liikunnanohjaukseen.

Asiakkaasi käytössä Sportyplanner applikaatio

Asiakkaalle jakamasi harjoitusohjelmat näkyvät asiakkaan liikuntakalenterissa ohjelmoiduilla päivillä. Asiakas merkkaa treenin suoritetuksia treenin päätteeksi.

Asiakkaasi voi merkata liikuntakalenteriin myös itsenäisiä treenimerkintöjä.

Sportyplanner applikaatio ladattavissa Apple ja Play -kaupasta.

LAAJA LIIKEKUVASTO YKSILÖ- JA RYHMÄOHJAUKSEEN

Sportyplannerissa on laaja liikepankki liikkuvuus, nopeus, voima ja hallinta harjoitteilla.

Sitouta asiakasta harjoitteiden suorittamiseen – seuraa suoritettuja harjoitteita reaaliaikaisesti omalta Sportyplanner-tililtäsi.

Sportyplannerilla luot asiakkaallesi harjoitusohjelmat helposti ja nopeasti myös asiakasta kuvaten. Asiakkaasi sitoutuu harjoitteiden tekemiseen paremmin katsoessaan videolta itseään suorittamassa treenejä.

Katso kuinka hyödynnät Sportyplanneria valmennuksessa

SPORTYPLANNER LISENSSIT

BASIC 9,90€/KK

 • Harjoitusohjelmien luominen
 • Harjoitusohjelmien tulostaminen
 • Et voi jakaa ohjelmia asiakkaan tilille Sportyplanner applikaatioon
 • Sopii itsenäiselle treenaajalle tai ammattilaiselle, jolle riittää tulostettava harjoitusohjelma
 • Osta edullisemmin koko vuosi vain 59,90€ – 12kk määräaikainen sopimus.

PRO 29,90€/KK

 • Liikekuvasto liikuntaan ja kuntoutukseen
 • Harjoitusohjelmien luominen
 • Oma liikekuvasto
 • Valmiit harjoitusohjelmat
 • Asiakashallinta
 • Rajaton määrä ohjelmia ja asiakkaita
 • iOS and Android applikaatio asiakkaille
 • Ohjelmien jakaminen asiakkaan applikaatioon
 • Treenien seuranta
 • Kalenteritapahtuminen luominen
 • Ruokapäiväkirja
 • Unen ja painon seuranta
 • Hintaan lisätään voimassaoleva ALV.
Sportyplanner applikaatio 3

Asiakkaan käytössä maksuton applikaatio

Applikaatiossa ohjelmat pysyvät aina tallessa. Asiakas voi myös pitää omaa liikunta-, paino- ja unipäiväkirjaa. Sportyplanner applikaatio ladattavissa Apple ja Play -kaupasta.

Sportyplanner applikaatio 3

Luo harjoitusohjelmia, kausisuunnitelmia ja oma liikekuvasto

Monipuoliset toiminnot harjoitusohjelmien ja kausisuunnitelmien luomiseen.
Luo helposti oma liikekuvasto, josta voit koostaa omia ohjelmia. Voit luoda harjoitusohjelman myös asiakastapaamisen aikana kuvaamalla asiakasta tekemässä liikkeitä.

Sportyplanner applikaatio 3

Aikasarjat

Luo aikasarjatreenejä yhdistämällä yksittäisiä liikkeitä non-stop videoiksi. Laadi treenejä määrittämällä liikkeille työ- ja siirtymäajat sekunteina. Klikkaa esimerkkiohjelma auki yllä olevasta qr-koodista osoittamalla puhelimen kameralla qr-koodia.

Sarjakohtaiset treenimerkinnät

Sportyplanner applikaatiossa voi pitää sarjakohtaista treenipäiväkirjaa.
Applikaatio näyttää treenihistorian ja laskee sarjakohtaisen volyymin ja kokonaisvolyymin kiloina. Ammattilainen näkee treenimerkinnät Sportyplanner asiakashallinnasta.

Ruokapäiväkirja

Ruokapäiväkirjan tapahtumat näkyvät treenikalenterissa sinisinä renkaina.
Kaikki päivän ateriat voi tallentaa ruokapäiväkirjaan kuvina ja kuvaan voi lisätä tekstiä. Asiakkaan ateriamerkintöjä on helppo seurata ammattilaisen käyttöliittymässä.

Unen seuranta

Applikaatioon voi merkata päiväkohtaisen nukkumaanmenoajan ja heräämisajan, hymiöillä unen laadun sekä kirjoittaa lyhyen tekstiselitteen.

TUTUSTU SPORTYPLANNER OMINAISUUKSIIN

Sportyplanner on ollut käytössäni jo useita vuosia. Liiketoiminnan kannalta omat prosessit on tärkeää kehittää mahdollisimman tehokkaiksi ja tämän takia Sportyplanner on ollut työssäni todella hyvä työkalu.

Sportyplannerin avulla olen voinut ottaa liiketoiminnan kannalta riittävästi asiakkaita ja silti pystyn tarjoamaan heille jokaiselle yksilöllistä palvelua asiakkaan tarpeisiin nähden. Sportyplanner tuo myös paljon lisäarvoa asiakkaalle, jonka vuoksi voin hinnoitella palvelun omiin valmennuspaketteihini sujuvasti. Asiakkaan ohjelmat ja suunnitelmat on helppo hakea ohjelmasta, näin pysyn hyvin ajantasalla asiakkaan tilanteesta, sekä asiakas tapaamisen valmistautumiseen ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa. Valmennuksissani hyödynnän sportyplanneria treeniohjelmien suunnitteluun, painon seurantaan, yhteydenpitoon asiakkaan kanssa ja liikevideoiden kuvaus ominaisuutta, jolla voin lisätä ohjelmaan juuri haluamani liikkeen tai variaation.

Asiakkaani ovat kokeneet hyödylliseksi ohjelman tarjoaman treenikalenterin johon voi kuitata treenit helposti, liikevideot ja opastukset josta voi tarkistaa suoritustekniikat sekä merkata sarjapainot, seurata kokonaiskuormitusta ja tehdä omia muistiinpanoja ihan missä vain, koska kaikki kulkee mukana puhelimessa.

Sportyplanner on monipuolinen mutta myös selkeä ja helppokäyttöinen, mikä on sen ehdottomasti yksi parhaista puolista. Mikä parasta, sitoutat asiakkaasi paremmin tarjoamalla hänelle helposti käytettävät ohjeistukset.

Marko Kukkola, Team FysioPT

SPORTYPLANNER

Myynti ja tuki:

Puh: 050 336 5363

e-mail: info@sportyplanner.fi

sportyplanner.fi
sportyplanner.com

OTA YHTEYTTÄ

4 + 3 =