Kuntosaliharjoittelun startti

Verkkovalmennukset

kuntosaliharjoittelun startti

8 viikon starttikurssi kuntosaliharjoitteluun

Tämä kurssi on osa Hyvinvoinnin verkkovalmennus kokonaisuutta.
Kurssi sisältää kaksi koko kehon harjoitusohjelmaa. Ensimmäistä ohjelmaa tehdään viikot 1-4 ja seuraavaa viikot 5-8. Jälkimmäisessä tulee mukaan myös hieman haastavampia liikkeitä.

KURSSIN TAVOITTEET

Opit vahvistamaan kehoa monipuolisesti tehokkaalla harjoitusohjelmalla. Opit perusliikemallien oikeat liikesuoritukset eli saat varmuutta siihen, miten

  • nostat taakkoja maasta
  • kyykkäät hyödyntäen alaraajojen täyttä liikerataa
  • teet ylävartalon työntäviä ja vetäviä liikkeitä
  • vahvistat keskivartaloa

Kaikista lihaskuntoliikkeistä on tekniikkavideot, jossa käydään läpi oikea suoritustekniikka.

Lisäksi mukana on yksi kehonhuoltoharjoitus, jonka avulla lisäät palautumista ja vähennät turhia jumeja sekä lisäät nivelten liikelaajuuksia. Voit myös valita huoltavaksi harjoitukseksi Kehonhuolto-kurssin materiaaleja eli avaa se Ohjelmat-sivulta ja valitse haluamasi treeni.

MIKSI LIHASKUNTOHARJOITTELUA?

Hyödyt ovat kiistattomat: 

  • Lisäät kehontuntemustasi eli opit käyttämään kehoasi kokonaisvaltaisesti ja hyöty myös arkielämään on merkittävä.
  • Kuntosaliharjoittelu aktivoi tehokkaasti lihassoluja ja saa aikaan kasvuärsykettä. Naiset huom! Ei hätää, kaksi kertaa viikossa harjoittelemalla sinusta ei tule bodaria! Lihaskudoksen lisäksi hankit myös lihasvoimaa ja se edistää toimintakykyäsi.
  • Lisääntynyt lihaskudos edistää myös painonhallintaa. Etenkin, jos on ylipainoa ja haluaa sitä vähentää, tukee kuntosaliharjoittelu tätä tavoitetta. Painonpudotuksessa on haasteena se, että myös lihaskudosta menetetään eli kaikki paino ei lähde rasvakudoksesta.  Jos painonpudotuksen aikana tehdään kuntosaliharjoittelua, jossa kuormitetaan monipuolisesti kehon lihaksia (=koko kehon harjoitusohjelma), saadaan aikaan kasvuärsykettä, joka suojaa painonpudotuksen aikana lihaskadolta!
  • Opit pitkäjänteisyyttä. Kun sitoutat itsesi säännölliseen harjoitteluun, huomaat parhaiten kehittymistä. Aina treenaamaan lähteminen ei ole helppoa mutta kun jaksat nähdä hieman vaivaa harjoitteluun, huomaat jo ensimmäisen kuukauden aikana merkittäviä muutoksia.
  • Kuntosaliharjoittelun avulla lisäät tietoista läsnäoloa. Keskity harjoitteluun ja siihen, että huomiosi on liikkeiden suorittamisessa. Ole läsnä omassa kehossasi ja tunne lihasten tekemä työ. Kun huomaat, että mielesi vaeltaa esimerkiksi työasioihin, palaa takaisin tähän hetkeen ja kiinnitä huomiosi takaisin harjoitteluun.
sportyplanner_app_kuvakkeet_1080x200

MITEN SAAN VALMENNUKSEN KÄYTTÖÖNI?

Hyvinvoinnin verkkovalmennus kokonaisuus on yrityksen henkilöstölle suunnattu palvelupaketti. Tilattuasi valmennuksen, saat ohjeet miten henkilöstö aktivoi valmennuksen omaan Sportyplanner applikaatioon. Tarjouslomake alla.

Hyvinvointivalmennuksen aktivoimisen jälkeen tämä valmennus löytyy Sportyplanner applikaatiosta +painikkeen alta.

puhelin_verkkovalmennus

Klikkaa Verkkokurssit > Kuntosaliharjoittelun startti > Aloita valmennus.
Voit nyt avata harjoitusohjelmat Sportyplanner liikuntakalenteristasi.

Kun painat Aloita valmennus-painiketta, Sportyplanner luo sinulle kalenteritapahtumat eli suosituksen harjoittelusta seuraavalle kahdeksalle viikolle. Jos haluat pelkästään tehdä yksittäisiä treenejä, avaa ohjelma Ohjelmat-valikosta ja valitse haluamasi treeni.

Kun aloitat kurssin, treenipäivinä on maanantai ja torstai. Tämä on vain suositus eli harjoittele viikonpäivinä, jotka sopivat juuri sinulle. Pidä treenien välissä vähintään kaksi päivää taukoa, jotta kehosi ehtivät palautua ennen uutta harjoitusta.

Hyvinvoinnin verkkovalmennukset

Hyvinvoinnin verkkovalmennus sisältää neljä kahdeksan viikon valmennusta: Terve selkä, Kehonhuolto- ja liikkuvuusharjoittelu, Lihaskuntoa kotiharjoitteluna ja Kuntosaliharjoittelun startti.

Valmennuspaketti on henkilöstön käytössä 10 viikon ajan.