Applikaation hyödyntäminen liiketoiminnassa

Ajankohtaista

Digitaaliset palvelut helpottavat työtäsi ja tuovat lisäarvoa asiakkaillesi

Teetkö mahdollisesti ohjelmat vielä paperille, laadit ne Wordilla tai Excelillä? Etsit sopivia liikkeitä Youtubesta tai kuvaat omia videoita ja linkität niitä tekemääsi tekstitiedostoon? Mietit, miten voisit nopeuttaa ohjelmien suunnittelua? Haluaisit antaa enemmän ohjaustukea asiakkaan omatoimiseen harjoitteluun?

Vallitseva tilanne korona-viruksen osalta on johtanut siihen, että liikunnanohjaustoiminta on monissa maakunnissa haastavaa. Digitaaliset palvelut ovatkin nyt yhä tärkeämmässä roolissa, kun mietitään keinoja, miten tukea asiakkaita tilanteessa, jossa ohjaaminen kasvotusten ei ole mahdollista.  

Jos hyödynnät jo digitaalisia ratkaisuja omassa  asiakasohjauksessasi, kuinka hyvin olet hinnoitellut ne valmennuspalveluihisi? Onko esimerkiksi yhden ohjauskerran ja siihen liittyvän ohjelman hinnoittelussa mukana myös suunnitteluun käytetty aika sekä materiaali, jonka asiakas saa käyttöönsä? Nämä seikat on tärkeä huomioida, jotta oma liiketoiminta on kestävällä pohjalla ja tekemällesi työlle rakentuu järkevä korvaus.

 

Applikaatio tuottaa sekä sinulle että asiakkaillesi selkeää lisäarvoa

Olemme  saaneet valmiiksi Sportyplanner applikaation. Se on kaikkien Sportyplannerin Pro-lisenssiä käyttävien liikunta- ja kuntoutusalan ammattilaisten asiakkaiden ladattavissa  Play Kaupassa ja Apple Storessa.

Sportyplannerin Pro-lisenssin avulla pystyt luomaan harjoitusohjelmia helposti laajasta, lähes 3000 liikkeen kuvastosta. Liikekuvasto on jaoteltu kunto-ominaisuuksia kehittävään ja kuntouttavaan harjoitteluun. Kun jaat ohjelmat asiakkaillesi, pystyvät he tukeutumaan omassa harjoittelussaan sinun laatimiin ohjelmiin ja voivat nopeasti varmistaa liikesuorituksen myös videoina. Applikaatio myös helpottaa harjoittelun seurantaa, kun asiakas voi pitää treenipäiväkirjaa ja sinä näet omasta asiakashallinnasta käyttäjäkohtaisesti asiakkaiden merkinnät.

Seuranta on tärkeää etenkin omaksuttaessa uutta, liikunnallisempaa elämäntapaa. Valmentajana näet helposti asiakkaan kuukausikalenterista, mitä treenejä asiakas on tehnyt ja mitkä treenit jääneet tekemättä. Jos valmennuspakettiin kuuluu esimerkiksi vain yksi tapaaminen kuukaudessa, helpottaa seurantaa se, että sinulla on käytössä siihen soveltuva helppokäyttöinen järjestelmä.

Asiakas voi pitää myös omaa liikuntapäiväkirjaa eli Sportyplanner ei ole rajattu vain valmentajan laatimien ohjelmien raportointiin. Lisäksi Applikaatiossa on mahdollista pitää painonseurantaa ja jatkossa myös unipäiväkirjaa (joulukuussa 2020) ja kuvallista ateriaseurantaa (tammikuussa 2021). 

 

Applikaation hinnoittelu

Sportyplannerin Pro-lisenssissä on vain yksi hinta. Toisin sanoen sinä pystyt itse hinnoitteleman vapaasti, mikä on applikaation ja siihen liittyvän materiaalin osuus omissa valmennuspaketeissasi. Voit myös paketoida sen osaksi valmennuspalveluitasi, jolloin applikaation osuus on osa kokonaispalvelua. 

Yrityksesi logo applikaatioon

Oma logo profiloi applikaation enemmän sinun yritykseesi, joten se kannattaa ehdottomasti asettaa, kun käytät Sportyplanneria. Logo näkyy asiakkaillesi aina, kun he käyttävät applikaatiota. 

Lisää logo omasta Sportyplanner hallintapaneelista

 

  • Kirjaudu omalle tilillesi verkkosovelluksella sportyplanner.fi
  • Klikkaa valikko auki oikeasta yläkulmasta ja valitse Asetukset.
  • Tallenna tilillesi yrityksesi/edustamasi organisaation logo.
  • Tallentamasi logo näkyy appissä käyttäjälle, jonka olet kutsunut valmennussuhteeseen.